Kooracademie

Met de KOORACADEMIE biedt kamerkoor Capella Brabant uit ’s-Hertogenbosch talentvolle koorzangers (liefst tot 40 jaar, maar dat hoeft geen belemmering te zijn) de kans om opgeleid en voorbereid te worden op het zingen in een kamerkoor op goed niveau. 

Men kan deelnemen aan tweewekelijkse lessen in ensemblezang bij zangschool Innervoice in Rosmalen, onder leiding van zangpedagoge Ien Bouwmans. Tijdens deze cursus krijgt men training in solfège, van blad zingen, zangtechniek, ensembleklank, kennis van muziek uit verschillende stijlperioden etc.          

Locatie: Perron 3, Hoff van Hollantlaan 1, 5243 SR Rosmalen

Tijdstip: woensdagavond van 19.45 - 21.45 uur. In september start periode 1 en in januari 2020 periode 2

NB De cursus kan ook op (uw) locatie gegeven worden.   

Voor uitgebreidere informatie en aanmeldingDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of  06 127 000 63

Men kan zich voor de academie ook aanmelden door het inschrijfformulier in de bijlage te retourneren.

De bijgevoegde flyer is ook in een gedrukte versie verkrijgbaar. Wanneer u daar graag een aantal exemplaren van wilt ontvangen, kunt u dit aangeven door het gewenste aantal flyers en uw naam en postadres te mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.        

De flyers worden dan naar u toe gestuurd.

Bij voorbaat hartelijk dank voor uw medewerking.

Ien Bouwmans

www.ienbouwmans.com

06 17200063